Nieuws

Gym voor Guppies

Kinderen zijn veel in beweging. Veel ouders zijn op de hoogte van het belang van de hoeveelheid beweging die hun kind krijgt. Te weinig beweging kan onder andere zorgen voor overgewicht.

Wanneer kinderen minder gaan bewegen, doen ze ook minder bewegingservaring op. Gym voor Guppies richt zich op kwalitatief goede beweeglessen, met als doel dat kinderen meer vaardigheden ontwikkelen in het bewegen. Het is peuter- en kleutergymnastiek waarbij extra aandacht wordt gegeven aan de motorische ontwikkeling en/of de ontwikkeling van overgewicht van kinderen. Gym voor Guppies is een programma dat gericht is op de doelgroep peuters en kleuters van 2,5 - 6 jaar met overgewicht/obesitas en/of motorisch onhandig zijn. Twee keer per week zullen de kinderen plezier in bewegen gaan beleven. Dit heeft een positief effect op sportdeelname op latere leeftijd.

U kunt uw kind aanmelden door telefonisch contact op te nemen met Beweegcentrum Winschoten, telefoonnummer 0597-413333 of door een e-mail te sturen naar info@bc-winschoten.nl. De aanmelding kan ook via de GGD plaatsvinden.