Je bent hier:  jongerenoldambt         

jongerenoldambt

Welkom op het jongerengedeelte van het CJG Oldambt & Bellingwedde!

Het CJG? Is dat iets voor mij?

Zeker, het Centrum voor Jeugd en Gezin is er ook voor jongeren. Juist omdat je met vragen kunt rondlopen die je niet aan je ouders of vrienden kunt of durft te stellen. Denk bijvoorbeeld aan vragen over relaties, seksualiteit, drugs en verslaving, mishandeling, jaloezie of pesten. Op deze site vind je dan ook al aardig wat antwoorden op al je vragen!

Wie kan mij helpen?

Heb je problemen thuis, op school of op je werk, ook dan kun je bij het CJG terecht. Samen met jou maken we een plan hoe je weer lekker in je vel kunt zitten. Heb je vragen? Blijf er niet mee zitten, maar bel of vul het contactformulier in. Je kan ook binnenlopen bij één van de wijkpunten of klik rechts voor klikvoorhulp.nl.

Is er iets te doen in mijn stad?

In Winschoten is er het jongerencentrum 't Spoor. Jongerencentrum 't Spoor is via alle bekende social media te vinden, twitter, hyves en facebook. Ook is er een eigen website http://www.jctspoor.nl

Neem ook eens een kijkje op de site van www.nightcity.nl en ontdek wat andere jongeren in jouw stad organiseren aan activiteiten.

Contactgegevens

Voor vragen of advies over opvoeden en opgroeien neemt u contact op met het Jeugdteam van de gemeente Oldambt.
Het telefoonnummer is 0597 48 20 00. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente Oldambt via pagina Jeugdteam (verwijst naar externe link).

Buiten kantoortijden kunt u in geval van spoed of crisis bellen met Veilig Thuis, 050 -5239200.